10 dolog, amit bárcsak tudott volna a fűtésrendszere kiválasztása előtt

2023. febr. 8.
Amit bárcsak tudott volna a fűtésrendszere kiválasztása előtt

A felújítás vagy építkezés során sokszor olyan gyorsan követik egymást az események, hogy csak kapkodjuk a fejünket. Dönteni kell, hogy milyenek legyenek a nyílászárók, a padló, a fal színe vagy éppen a fűtésrendszer. A rengeteg teendő és választási lehetőség között könnyű elveszni, és még könnyebb meggondolatlan, utólag hibásnak vélt döntéseket hozni. 

Vegyük csak a fűtéstípusokat: ott a gázfűtés, a hőszivattyú, a kályha, a kandalló, az infrafűtés és még sorolhatnánk. Melyik lehet az ideális választás?

Mi az infrafűtés mellett tennénk le a voksunk!

Össze is szedtünk 10 infót az infrafűtésről, amiről jó lett volna ha tud, mielőtt kiválasztja fűtésrendszerét.  

  1. Rendkívüli komfortélményt kínál 

Az infrafűtés egyenletesen adja le a hőt. Ennek köszönhetően olyan egyedülálló komfortérzetet biztosít, amellyel jelentősen növelheti otthona kényelmét. 

  1. Szinte bárhová helyezhető

Az igényeknek és a lehetőségeknek megfelelően használhatja padló, fal vagy mennyezetfűtésként. Majd elfedheti gipszkartonnal, padlószőnyeggel, laminált parkettával vagy hajópadlóval, de tehet rá linóleumot vagy hidegburkolatot is.

  1. Takarékosan üzemeltethető

Az egyéb fűtésrendszerekkel ellentétben, a villamosenergia közel 100%-át átalakítja infra (hő)energiává, ezzel minimalizálja az energia veszteséget és maximalizálja a takarékosságot.

  1. Villámgyorsan fűt

A intelligens infrafűtés 1,5 perc után már 90%-os hatásfokon fűt. A bekapcsolásától számított 15-20 perccel később már kellemes, komfortos hőérzetet garantál.

  1. Minimális a helyigénye

Nincsenek radiátorok, csövek és különböző fűtőtestek. Nem foglalnak helyet, nem korlátozzák a helyiség elrendezhetőségét és a fólia extra vékony, pontosan 0,338 mm kialakításának köszönhetően észrevétlenül és esztétikusan rejtőzik el otthonában.

  1. Nem igényel karbantartást

A rendszer nem tartalmaz kopó, mozgó alkatrészeket, ezért a meghibásodás lehetősége gyakorlatilag nulla. Szakszerű telepítést követően akár egy emberöltőn keresztül, karbantartás és javítás nélkül, megbízhatóan fogja szolgálni.

  1. Kiemelkedően magas a hatásfoka

A legnagyobb téli hidegben sem kell aggódni amiatt, hogy családja fázni fog. Meleg otthon garanciánk biztosítja Önnek, hogy rendszerünk a -20°C körüli téli hidegben is, kényelmes 25°C meleget képes teremteni.

  1. Egyszerűen telepíthető

Nincs szükség gépészeti vagy csővezetékek tervezésére, engedélyezésére és kiépítésére. A fűtőfilmes rendszer a meglévő villamos hálózathoz egyszerűen csatlakoztatható.

  1. Nincs szállópor lebegtető hatása

A fűtésrendszer nem a levegőt melegíti, így a port sem lebegteti. Működtetését kevesebb portörlés és csökkenő légúti irritációs panaszok követhetik.

  1.  Egészséges környezetet teremt 

Az infravörös sugárzás javítja a levegő minőségét és elpusztítja a penészgombát, valamint a káros baktériumok jelentős részét.

Utólag sem késő telepíteni az Intelligens Fűtőfilmet!

Rossz döntést hozott, amikor a felújítás vagy építkezés során új fűtésrendszerét kiválasztotta? Semmi gond! A fűtőfilmes rendszer utólag is gond nélkül kiépíthető.

Szakembereink általában minimális bontással, egy munkanap alatt beszerelik és be is üzemelik a rendszert. Másnap pedig már be is lehet fejezni az olyan utómunkálatokat, mint például a laminált parketta lerakását.

Ráadásul az Intelligens Fűtőfilm helyiségenként is kivitelezhető. Nem kell tehát a teljes házat kipakolni ahhoz, hogy a fűtésrendszer kialakítása megtörténjen.

Amennyiben úgy kényelmesebb, lépésről lépésre, a kívánt tempóban valósulhat meg a teljes ház fűtéskorszerűsítése.

Kérje ingyenes árajánlatunkat! >>>

Pin It on Pinterest