fbpx

Garanciáink

Alkatrész garancia

Az Fűtőfólia Magyarország Kft hivatalos magyarországi garanciát vállal minden általa beépítésre kerülő fűtéselemre (Fűtőfilm, termosztát, villanyvezetékek, elektromos csatlakozók stb.). A garanciális idő egységesen 10 év, amely a teljesítési igazolás aláírása után lép életbe és pontosan 10 évvel azt követően jár le.

Meleg Otthon garancia

Amennyiben önálló vagy másnéven fő fűtésként rendeli meg fűtésrendszerét, akkor garantáljuk, hogy a fűtésrendszer teljesítményét úgy állítjuk be, hogy -20 °C külső hőmérséklet mellett is legalább 25 °C helyiségen belüli hőmérsékletre tudja felfűteni a levegőt.

Kiegészítő fűtés esetén azt garantáljuk, hogy a 25 °C-os helyiségen belüli hőmérséklet 0 °C-os kinti hőmérséklet mellett érhető el bizonyossággal.

Ha a fenti ígéretek nem teljesülnek, saját költségen egészítjük ki a rendszert úgy, hogy a fenti állítások igazak legyenek.

Megelégedettségi garancia

Amennyiben elégedett fűtésrendszerünkkel és ezt elmondja másoknak is, majd ennek köszönhetően ismerőse tőlünk vásárol, úgy cégünk Önnek 5% ajánlói jutalékot fizet a megvásárolt fűtésrendszer nettó anyagköltéségéből.

Küldetésünk: Bevezetni egy modern fűtési kultúrát, hogy az emberek környezetbarát módon gazdaságosan fűthessenek.

Kérje ingyenes árajánlatunkat néhány egyszerű lépésben!

Pin It on Pinterest