Termosztátok

Elektromos fűtés termosztát

Termosztátokkal szobánként beálíthatjuk a kívánt hőmérsékletet.

A termosztátok a fűtési rendszerek elengedhetetlen eszközei, amelyek segítségével precízen lehet szabályozni a hőmérsékletet az otthonunkban, és ezáltal pénzt takaríthatunk meg a fűtésszámláinkon. A termosztátok számos előnnyel járnak, és ha még nem használtál ilyen eszközt, érdemes lehet átgondolni az alkalmazásukat. Az alábbiakban bemutatjuk a termosztátok legfontosabb előnyeit.

Így történik a fűtésrendszer vezérlése

Fűtésrendszerünk vezérlése a hagyományos 1 termosztátos megoldás helyett, több termosztátra bontja a lakás fűtését.

Amikor csak egy termosztát van a lakásban, az nem tudja teljes mértékben figyelembe venni az egyes szobák hőmérsékletének eltéréseit és azokat a hőmérséklet-változásokat, amelyeket az otthonban használt különböző készülékek és berendezések okoznak.

Ha minden szobában külön termosztát van, az lehetővé teszi, hogy az otthoni fűtésrendszer egyenként szabályozza a hőmérsékletet, hogy minden szoba az igényeknek megfelelően legyen melegítve.

Az alábbi kép jól mutatja, hogyan helyezzük el és tervezzük az egyes fűtési köröket, az egybefüggő légtereket általában 1 termosztát vezérel, viszont a hálószobákat elkülönítjük egymástól.

Ha egy hálószoba rendelkezik saját gardróbbal és fürdőszobával tetszés szerint eldönthető mennyire legyen szétbontva a vezérlés, javaslatunk ilyenkor a kisebb összetartozó helyiségeket összevonni a fűtés tekintetében.

A képen az alábbi összevonások történtek:

  • konyha – nappali – étkező
  • előtér – wc – közlekedő
  • hálószoba – gardrób – fürdőszoba
Fűtéskörök kialakítása
Garázs fűtés

Tetszés szerint a garázs is fűthetővé tehető, ide nem javasoljuk a padlófűtést, a mennyezetfűtés hatékonyabban tud dolgozni, ha nagy tárgyakkal (autókkal) fedjük le az alapterületet.

Milyen termosztátok közül válogathat?

Üveglapos termosztátjainkon nincsenek nyomógombok, és semmilyen logózással nincsenek ellátva, a letisztultság és esztétikusság jellemzi őket.

Üveg termosztát

Üveg termosztát

Letisztult egyszerű termosztát, azok számára akik nem szeretik bonyolítani a dolgokat de fontos számukra az esztétikus megjelenés.

Rugalmasság termosztáttal

Éjfekete WI-FI termosztát

Wi-Fi kapcsolattal rendelkező termosztát azok számára akik szeretik megukkal vinni a lehetőséget, hogy bármikor előre befűtsenek, vagy leállítsák a fűtést. Fekete üveglap és szines kijelző az impozáns megjelenésért.

Részletes infrafűtés irányítás termosztáttal

PRÉMIUM termosztát

Okos otthon, Wi-Fi kapcsolat, Google Home és Alexa, kell ennél több?

Nagyobb kijelző, üveglap és színes elemek díszítik az extravagáns megjelenés jegyében. Kifejezetten azok számára akiknek nemcsak az esztétika de a külön funkciók is fontos szerepet játszhatnak.

Hatékony hőmérséklet szabályozás
A termosztátok segítségével hatékonyabban lehet szabályozni a hőmérsékletet az otthonunkban, és így csökkenthetjük a fűtésre fordított energiaköltségeket. Például ha beállítunk egy időzített programot, amely szerint az otthonunkat csak akkor fűti, amikor valóban ott vagyunk, akkor jelentős energiamegtakarítást érhetünk el.
Automatikus hőmérséklet szabályozás
A termosztátok használata nagyobb kényelmet biztosít, mivel lehetővé teszi, hogy precízen beállítsuk a kívánt hőmérsékletet az otthonunkban. Nem kell kézzel állítgatni a radiátorokat, vagy várni, amíg az otthonunk kihűl, vagy túlmelegszik. A termosztátok automatikusan szabályozzák a hőmérsékletet, így mindig kellemes környezetben élhetünk.
Termosztát szabályozás
A termosztátok rugalmasságot biztosítanak, mivel lehetővé teszik a hőmérséklet beállítását az otthonunk különböző részein. Például, ha egy szobában több napsütés van, és ezáltal melegebb, mint a többi helyiségben, akkor a termosztát segítségével csökkenthetjük a hőmérsékletet csak ebben a helyiségben.
Hosszú élettartam
Használatuk hosszabb élettartamot biztosít a fűtési rendszerünknek, mivel lehetővé teszik a pontosabb szabályozást. Ha a hőmérsékletet precízen beállítjuk, akkor a fűtési rendszerünk nem fog túl sokat dolgozni, és így kevesebb lesz a kopás a berendezésekben.
Intelligens vezérlés
A termosztátok ma már egyre intelligensebb vezérlési lehetőségeket biztosítanak. Például, ha egy okos termosztátot választunk, akkor a telefonunkon keresztül is tudjuk szabályozni az otthonunk hőmérsékletét, és akár távolról is be tudjuk kapcsolni a fűtést, ha hirtelen úgy döntünk, hogy hamarabb haza szeretnénk érni.

Miért az intelligens fűtőfilm?

Fűtőfólia szenzor
A fűtőfólia rendelkezik olyan szenzorokkal, amelyek érzékelik a helyiség hőmérsékletét és a külső környezeti feltételeket, és automatikusan szabályozzák a fűtés intenzitását annak érdekében, hogy az energiahatékonyság maximalizálása érdekében ne feleslegesen pazaroljunk energiát.
Sokoldalú fűtésrendszer
Az Intelligens Fűtőfilm különféle felületeken, például padlókon, falakon és mennyezeteken alkalmazható. Ez lehetővé teszi a tervezők és építészek számára, hogy rugalmasan tervezzék meg a fűtési rendszereket az épület kialakításának megfelelően.
Távvezérelhető fűtés
A fűtőfilmhez kapcsolódó okos rendszerek lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy távolról vezéreljék a fűtést okostelefonjukkal vagy más mobil eszközükkel. Ez lehetővé teszi, hogy a felhasználók a megfelelő hőmérsékletre állítsák be az otthonukat, mielőtt hazaérnek, és a kényelem érdekében automatikus beállításokat is alkalmazhatnak.
Egészséges fűtés
Az Intelligens Fűtőfilm működése olyan tulajdonsággal rendelkezik, amely tisztán tartja a levegőt a portól, szennyező anyagoktól és allergénektől. Ez javítja a levegő minőségét és támogatja egészségünk megtartását.

Kérjen Ingyenes árajánlatot most

Intelligens fűtőfilm kivitelezésre

Adja meg adatait a kapcsolatfelvételhez

Pin It on Pinterest