Rólunk

Mi a Fűtőfólia Magyarország?

Kik dolgoznak a cégnél?

Cégünk évek óta aktívan tevékenykedik az infrafűtés területén ezek közül is kiemelten a legmodernebb Intelligens Fűtőfilm rendszerrel.

Működésünk alatt meghatározó szereplői lettünk az elektromos fűtésrendszerek piacának, és évről évre duplájára fejlődik a cég.

Megtervezett rendszereinket telepítéssel szolgáltatjuk ügyfeleink részére, de vannak generál kivitelező partnereink is, akik bár engedéllyel telepíthetik rendszereinket a profi csapataink gyorsasága miatt inkább a céges erőforrásainkat veszik igénybe.

Társasházi projektjeinkben sincs hiány, a kedvező kiépítési költségek és gazdaságos üzemeltetés mindenki számára fontos nézőpont.

Kis-Balázs István ügyvezető

Kis-Balázs István
ügyvezető, tulajdonos

István cégünk tulajdonosa, aki szeret szembemenni a megszokott dolgokkal. A cég formálása során sem volt ez másképp, és olyan szolgáltatást épített ki ami minidig is hiányzott az építőiparból, ez pedig a személyre szabott teljeskörű szolgáltatás.

Munkatársait olyan elvárások alapján képzi ki, hogy bármilyen körülmények között tudják mit kell csinálni egy fűtésrendszer tervezése és telepítése során.

Polhammer Fanni, ügyvezetői asszisztens

Polhammer Fanni
ügyvezetői asszitens
+36 30 203 5127

Fanni évek óta cég része, második legrégebbi tagja. Közel 50 telepítésen vett részt és/vagy vezényelte le, ezért hatalmas szakmai tudása van a fűtésrendszerek megtervezésével
kapcsolatban. Maximálisan az ideális terveket készíti el.

Mivel kapcsolatban kereshető:

 • marketing
 • tulajdonossal való kapcsolatba lépés
 • számlákkal kapcsolatos információ
 • partneri együttműködés
 • telepítési időpont kérése
Törköly Vivien irodavezető

Törköly Vivien
irodavezető
+36 20 568 8799

Vivi építészmérnök tanuló, műemlékvédelmi technikus és magasépítő technikus végzettsége van. Ügyfeleinkkel műszaki beszélgetést folytat le, felméri az igényeket, az épület energetikai besorolását és megtervezi rá az ideális fűtésrendszert.

Mivel kapcsolatban kereshető:

 • időpont egyeztetés bemutató termünkbe
 • fűtés tervezés
 • villamos kiállásokkal kapcsolatos kérdések
 • általános tudnivalók a fűtésrendszerről
Bencsik Norbert műszaki vezető

Bencsik Norbert
műszaki vezető

Norbi 3 éve telepít Intelligens Fűtőfilm rendszereket, és jártas az építőipari tevékenységekben is. Ő szervezi meg a telepítéseket, és vesz is részt rajtuk, folyamatosan bővíti csapatát akikkel szívesen dolgozik együtt és jól halad a munka is. Nagyon feszes tempót diktál, 100m2- es ingatlant kb 5-6 óra alatt telepítenek.

Megbízható szakember, ha törik ha szakad ő akkor is megy és telepíti a rendszereket, nem tud akkora hó esni, hogy ne gázolna át rajta. 🙂

Mivel kapcsolatban tud segíteni:

 • termosztát beállítások
 • termosztát bekötés
 • telepítés

(Norbi közvetlen nem hívható, a céges központi számon kell érdeklődni amit kollégáink továbbítanak és Norbi azonnal telefonál és segít. )

Virág Alexander, villanyszerelő

Virág Alexander
villanyszerelő

Norbi jobbkeze. Minden telepítésen jelen van, gyors, akár éjszakákba nyúló telepítéseken is töretlen kitartással dolgozik.

Fiatalos lendületére szükség van Norbi mellett, jó humorral mindent akadályt könnyen vesz.

Pin It on Pinterest