Tanúsítványok borító

Tanúsítványok és elismerések

“A Kényelem és Biztonság Záloga”

BIZONYOSODJ MEG TE IS ARRÓL, MILYEN KIVÁLÓSÁGGAL RENDELKEZIK AZ INTELLIGENS FŰTŐFILM

Otthonunk fűtésének modernizálása során egyre elterjedtebb a fűtőfólia, mely kiváló alternatívát nyújt a hagyományos fűtési rendszerekhez képest. Azonban, mielőtt belevágnánk egy ilyen innovatív megoldásba, érdemes megvizsgálni a fűtőfólia tanúsítványait, melyek számos előnnyel járnak, beleértve a biztonságot, teljesítményt, jogi megfelelést és energiatakarékosságot.
MINŐSÉG
TÜV-tanúsítvány

A TÜV SÜD csoport által kiadott tanúsítványok és tanúsítási jelek jelképezik a független szakmai megfelelést legyen szó termékek vagy rendszerek vizsgálatáról.

A megfelelősséget bizonyító tanúsítványok magas színvonalú műszaki, minőségügyi és biztonságtechnikai elismerést nyújtanak.

UL-tanúsítvány
Az UL ma az Egyesült Államok vezető vizsgálóintézete, amely Kanadában gyártott elektromos készülékeket is tesztel. A szervezet célja az elektromos eszközök biztonságos használatának biztosítása. Az UL-listás házként megjelölt készülék megfelel a magas vizsgálati szabványoknak.
MEGFELELÉS
CE-tanúsítvány
A CE jelölés az Európai Gazdasági Térségben bizonyos értékesített termékek kötelező megfelelőségi jelölése 1993 óta. A jelölés azt hivatott jelezni, hogy a termék a rá vonatkozó előírásoknak megfelel és szabadon forgalmazható az Európai Gazdasági Térség belső piacán.
ISO-9001 tanúsítvány
Az ISO 9001-es szabvány minőségbiztosítással / minőségirányítással foglalkozó szabványcsoport meghatározó tagja. Ez a szabvány tartalmazza a minőségirányítási rendszerrel kapcsolatos követelményeket.
KÖRNYEZETVÉDELEM
RoHS-tanúsitvány

A RoHS irányelv célja az elektromos és elektronikus berendezésekben alkalmazott veszélyes anyagok alkalmazásának korlátozása, tekintettel arra, hogy azok a berendezések hulladékainak környezetvédelmi szempontból megfelelő hasznosításának akadályát képezik. Az RoHS tanúsítvány jelképezi a termék biztonságosságát környezetére és újrahasznosítására.

ISO14001-tanúsítvány

Az ISO 14001, egy környezetirányítási rendszerekkel (KIR) foglalkozó szabványcsalád része, amelyet azért hoztak létre, hogy egy vállalat tevékenysége, folyamatai során, minimálisra csökkentse a környezetre gyakorolt negatív hatásokat (pl. negatív változások a levegőt, földet, vizeket érintően) illetve összhangba kerüljön az alkalmazott törvényekkel, szabályokkal és más környezetvédelemmel kapcsolatos előírásokkal és ezeket folyamatosan fejlessze.

NEM MINDEN FŰTŐFÓLIA / FŰTŐFILM RENDELKEZIK AZONOS TULAJDONSÁGOKKAL, EZÉRT NAGY ELÉTÉRÉSEK LEHETNEK A RENDSZEREK KÖZÖTT.

OLYAN CÉGET VÁLASSZ, AKI VÁLLALJA A RENDSZER TELEPÍTÉSÉT ÉS BEÜZEMELÉSÉT.

Nem minden fűtőfólia rendelkezik ugyanazokkal a tanúsítványokkal.

Az itt felsoroltak a Fűtőfólia Magyarország kft által alkalmazott Intelligens Fűtőfilmre vonatkoznak.

Intelligens Fűtőfilm

KÉRJ INGYENES ÁRAJÁNLATOT MOST

INTELLIGENS FŰTÉSRENDSZERED KIVITELEZÉSÉRE!

Adatkezelési nyilatkozat

Pin It on Pinterest