Fűtőfólia árak

Fűtőfólia / fűtőfilm beruházás árak

Az egyedi fűtésrendszerek tervezésével és kivitelezésével foglalkozik társaságunk.

AZ EGYEDI FŰTÉSRENDSZEREK TERVEZÉSE SORÁN SZÁMOS TÉNYEZŐ BEFOLYÁSOLJA AZ ÁRAT.

Cégünk specializálódott az egyedi fűtésrendszerek kialakítására és kulcsrakész átadására.

A fűtőfólia technológia sok előnnyel jár, azonban árat tekintve nem lehet egységes árképletet alkalmazni, hiszen minden ingatlan egyedi méretekkel, elosztásokkal és energetikai tulajdonságokkal rendelkezik.

Bemutatjuk, hogyan határozzuk meg az árakat, és milyen tényezők befolyásolják a végső kalkulációt.

Kulcsrakész fűtésrendszer

EGYEDI MEGOLDÁSOK ÉS ÁRAJÁNLATOK :

Fűtőfólia árajánlat

Tisztában vagyunk azzal, hogy az ár egy fontos szempont és ennek jelentőségét nem is kívánjuk elbagatellizálni, azonban, az árat számos tényező befolyásolja, amelyek figyelembevétele nélkül rendkívül torz irányt tudnánk csupán mutatni. Bizonyos esetekben félreértésekre adhatna okot és csalódást jelenthetne az érdeklődők körében, így előre, minden számítás nélkül leközölni adatokat sajnos nem tudunk.

Helyette viszont arra törekszünk, hogy az árajánlatkérés folyamatát a lehető legnagyobb mértékben megkönnyítsük és minden fontos tényezőt figyelembe véve valóban egyedi, teljesen személyre szabott műszaki javaslatot és árajánlatot tudjunk elkészíteni a lehető legrövidebb idő alatt.

Ez garantálja az személyre szabott egyediséget és az elégedettséget.

NÉHÁNY ÁR BEFOLYÁSOLÓ TÉNYEZŐ:

Egy

Elhelyezkedés: A fűtés módozatának kiválasztása. Az említett kérdés megválaszolása is nagyban befolyásolja az ajánlatot, hiszen például mennyezetfűtés esetén kevesebb anyag felhasználásával érjük el ugyanazt a komfortot, mint a padlófűtésnél.

Kettő

Hőveszteség: Ha az ingatlan hőveszteségi tényezője magas (sokat hűl önmagától az épület), akkor az sem kizárható, hogy a legnagyobb teljesítményű Fűtőfóliából is több anyagfelhasználás válik szükségessé annak érdekében, hogy meg tudjon valósulni a komfortos fűtő hatás.

Három

Beépítés módja: Amennyiben aljzatbeton alá kerül a fűtés telepítésre, a betontömeg eloszlatja a meleget így nem jelennek meg hideg foltok a padlón. A laminált padlónak nincs olyan hő vezető/eloszlató tulajdonsága, mint az aljzatbetonnak, így a közvetlenül laminált padló alá telepített fűtőfólia csíkokat közelebb kell elhelyezni egymáshoz, tehát sűrűbben kell rakni őket, hogy elkerüljük a hideg foltokat a padlón. Ezen okból viszont nő a felhasznált anyag mennyisége, így a beruházás költsége is.

Négy

Egyedi szempontok: Mindenki egyéni szempontokat mérlegel a fűtés kiválasztása, illetve megterveztetése során. Van, akinek kevésbé számít az, hogy a padló mindenhol kellemes és egységesen meleg legyen, belefér számukra az, hogy néhol hideg foltok jelenjenek meg rajta. Általában ilyen egy hagyományos vizes padlófűtés is. Ez esetben van arra mód, hogy a lehelyezett fűtőfólia mennyiség java része csupán a közlekedő részeken legyen elhelyezve, a beépített, illetve mozgatható bútorok alá ne kerüljenek. Ezt nevezzük KOMFORT padlófűtésnek és ebben az esetben elegendő valamennyivel kevesebb anyagot felhasználni a kivitelezés során, ami árcsökkentő tényező lehet. Vannak akik viszont ezt nem bízzák a véletlenre és szeretnék, hogy egységesen “mindenhova” kerüljön fűtés. Itt nagyobb fedési arányt alkalmazunk (több anyagot építünk be) és optimálisan osztjuk el azokat a padló felületén, hogy az az ügyfél igényeinek teljesen megfeleljen. Ezt a kivitelezési módot nevezzük PRÉMIUM padlófűtésnek, és ha tehetjük, mi ezt is ajánljuk. Értelemszerűen mivel itt több anyag kerül beépítésre, így valamelyest meg fog növekedni az ár.

Öt

Személyre szabott igények: Helységenként meghatározhatjuk, hogy hol milyen mértékben szeretnénk lefedni a padlót fűtéssel. Egy ingatlanon belül a KOMFORT és a PRÉMIUM fedési arányok változtathatók, hiszen lehet egy háztartási helységben kevésbbé fontos az egyenletes meleg padló, míg a nappaliban, konyhában ez kiemelt szerepet kap.

Hat

Kombinált megoldások: Lehetőség kínálkozik arra is, hogy helységenként kiválasszuk, hogy hova melyik fűtésmegoldást szeretnénk megvalósíttatni. Tekintve, hogy a fűtőfólia a napsütés elvén működik, így nem jelentkezik a klasszikus “felfelé szálló meleg levegő miatt lent hidegebb van mint fent” effektus, ezért bátran választhatunk a padlófűtésen kívül mennyezet- vagy falfűtés megoldást is. Elképzelhető, hogy a végleges fűtéstervben mind a három módozat egyszerre megjelenik.

Hét

Termosztátok: Az ingatlan elkülönített helységei határozzák meg azt, hogy mennyi termosztátot javaslunk a
rendszer vezérléséhez. Ez azt jelenti, hogy a különálló légtereket ajánlott külön vezérléssel ellátni, így módunkban áll légterenként egyedi hőmérsékletet meghatározni, illetve, ha van olyan helyiség, amit nem mindig kívánunk fűteni, akkor kedvünkre ki/be kapcsolhatjuk itt a fűtést vagy beállíthatunk egy temperáló értéket is. Előfordulhat viszont, hogy van egy különösen nagy légterű helyiségünk, mondjuk egy konyha-étkező-nappali, ahol a konyha és az életterünk (nappali) viszonylag nagy távolságra vannak egymástól, így például a főzéssel vagy sütéssel termelt hő miatt a konyhában melegünk lehet, de mondjuk a nappaliban már indokolt lenne a fűtést rákapcsolni, ezért a rendszer be is indítja azt, így ha egy termosztáttal kívánjuk megoldani a teljes légtér fűtését, akkor a konyhában megjelenhet bizony az izzadságfolt a homlokunkon és közben feleslegesen pazaroljuk a fűtést. Megoldás lehet erre az, hogy a konyhába és a nappaliba is elhelyezünk egy kontroll eszközt, ami érzékeli a konyhában termelt hőt és abban a zónában ezért nem indul el a fűtés, így teljessé tehetjük a komfortot. Van viszont ennek a példának ez ellentettye is, amikor a kézenfekvő helyiségeket összevonjuk egymással, ilyen például egy közlekedőről nyíló mellékhelyiség.

Teljesen felesleges lenne a WC-be is elhelyezni egy termosztátot, ezért a két helyiség összevonásával spórolhatunk egy vezérlést. Mindemellett szerepet játszhat a megrendelő által támasztott egyedi igény is (pld két egymás mellett lévő gyerekszoba vezérlésének összevonása, mert úgyis ugyanazt a hőmérsékletet szeretik a gyerekek). Ha tehát lehetséges igyekszünk alkalmazkodni az egyedi összevonási vagy széttagolási igényekhez is. Továbbá többféle tulajdonságú termosztáttal dolgozunk, ezek mind kinézetükben, illetve funkciójukban eltérnek egymástól, és más-más árfekvésben vannak. Természetesen mindezen dolgok szintén árbefolyásoló tényezővel bírnak.

Nyolc

Telepítési helyszín: Igaz nem ez a legszámottevőbb költségtétel, mert jellemzően a kiszállási díj az üzemanyag költségét hivatott fedezni nálunk és nem tartalmazza a kollégák utazási idejét, gépjármű kopásdíját és egyéb kitalált költségtételeket, viszont a bekerülési összeg mértékét nyilván valamelyest befolyásolja a megtett kilométerek száma is.

TÁMPONT AZ ÁRAKAT ILLETŐEN

Láthatjuk, hogy a gondosan megtervezett fűtésrendszer, illetve szolgáltatás összege számos tényezőtől függ, és hiba lenne hasra-ütés szerű összegeket megnevezni, mégis szeretnénk némi támpontot adni ahhoz, hogy az Intelligens Fűtőfilmmel kapcsolatban mekkora beruházási költségekre számítson más padlófűtés megoldásokhoz képest.

Például egy komplett hőszivattyús vizes- padlófűtés beruházási költségeinek általában a harmadából, esetenként a negyedéből megvalósítható az Intelligens Fűtőfilm padlófűtés rendszer.

Infra padlófűtés összehasonlítás hőszivattyúval
Infra padlófűtés összehasonlítás gázkazánnal

A gázkazános vizes-padlófűtéshez képest, az Intelligens Fűtőfilm padlófűtés nagyságrendileg a feléből valósítható meg.

A fent felsoroltakból is látszik, hogy az Intelligens Fűtőfilm ára számos tényezőtől függ, és minden esetben egyedi szempontok figyelembevételét igényli, ugyanakkor egyáltalán nem a legmagasabb árfekvésű beruházási költségek jellemzik. Tekintve, hogy prémium alapanyagokból, kimagasló szolgáltatás mellett intelligens tulajdonságú padlófűtést kínálunk, így a beruházási költségek vélhetően magasabbak lesznek egy hősugárzó berendezésnél vagy villanyradiátornál, viszont az általa birtokolt előnyök ezen megoldásokhoz képest nagyságrendekkel többet is adnak. Az Intelligens Fűtőfilm rendszer beruházási költsége és értéke tehát, ezen tényezők ideális egyensúlya miatt válik igazán kedvezővé.

Az ingyenes műszaki javaslat, illetve árajánlat elkészítéséhez szükséges információk könnyed és hatékony egyeztetése érdekében hoztuk létre a „Helyszíni felmérés” illetve „Online helyszíni felmérés” szolgáltatásainkat, amelyből utóbbit a bevezetésére való tekintettel jelenleg korlátozott ideig DÍJMENTESEN biztosítjuk az érdeklődőink számára.

Magas minőségi standardok alkalmazásával garantáljuk Önnek a minőségi kiszolgálást és a személyre szabott fűtés megoldást. Válassza Ön is az Intelligens Fűtőfilm technológiát és tegye otthonát kényelmessé, illetve energiatakarékossá.

Intelligens fűtőfilm árak

KÉRJEN EGYEDI MŰSZAKI JAVASLATOT ÉS ÁRAJÁNLATOT MOST!

Kérhet árajánlatot az alábbi gombra kattintva úgy, hogy kitölti az ott található űrlapot ás elküldi azt nekünk. Ezesetben megajándékozzuk Önt egy e-book-kal, amelyben hasznos tanácsokat kapnak az építkezők és a felújítók és még több érdekességet tudhat meg a rendszer működését illetően.
Ha nincs kedve űrlapot kitölteni, akkor kérhet telefonos visszahívást kollégáinktól erre a hivatkozásra kattintva és az űrlapok kitöltését elvégzik majd Ön helyett.

Dönthet úgy is, hogy e-mailben kér tőlünk ajánlatot, ez esetben írjon nekünk az info@intelligensfutofilm.hu elérhetőségünkre és kisvártatva kapcsolatba lépünk Önnel.

Pin It on Pinterest