Online helyszíni felmérés

Online helyszíni felmérés

Az online felmérés lehetőséget nyújt arra, hogy részletesen megismerjük az ingatlant és megvitassuk a fűtőfólia telepítésének legjobb módját.

Kedves ingatlantulajdonos!

Örülünk, hogy a fűtőfólia telepítése kapcsán az online helyszíni felmérésünk iránt érdeklődik.

Az online felmérés lehetőséget nyújt arra, hogy részletesen megismerjük az ingatlant és megvitassuk a fűtőfólia telepítésének legjobb módját.

Az alábbiakban részletezzük a folyamatot és az információkat, amelyekre szükségünk lesz.

Először is, az online helyszíni felmérés során videóhívás segítségével közelíthetjük meg a helyzetet. Fontos, hogy előkészítse a szükséges eszközöket, például egy mobiltelefont vagy laptopot, amivel könnyen megmutathatja az ingatlan különböző részeit a távolból. Az online felmérés időpontját előre egyeztetjük, hogy mindkét fél számára kényelmes legyen.

Online fűtőfólia helyszíni felmérés

Az alábbi pontokat fogjuk átbeszélni:

Méretek és alaprajz

Méretek és alaprajz:

Együtt elkészítjük az ingatlan alaprajzát, vagy közösen lemérjük a helyiség méreteit (hosszúság, szélesség). Ez segít nekünk az optimális fűtőfólia méretének meghatározásában.

Padlóburkolat

Padlóburkolat:

Mindent átbeszélünk a padlóburkolat típusáról (pl. csempe, laminált parketta, szőnyeg stb.). Ez fontos információ a fűtőfólia telepítésének megtervezéséhez.

Hőszigetelés

Hőszigetelés:

Amennyiben az ingatlan rendelkezik hőszigeteléssel, ezeket is át fogjuk beszélni. Ha még nem, egy tervezetet fogunk készíteni, ugyanis ez befolyásolhatja a fűtőfólia hatékonyságát.

Áramforrás

Áramforrás:

Fontos, hogy tudja, hogy hol található a legközelebbi elektromos csatlakozó. Megkérjük, mutassa meg nekünk a videóhívás során, hogy megállapíthassuk, megfelelő távolságra van-e a telepítéshez.

Kiknek ajánljuk online helyszíni felmérésünket?

 Akik nem tudják, hol kezdjenek neki.
 Szeretnének teljeskörű tájékoztatást kapni.
 Elfoglaltak és nem tudják időrendileg összeegyeztetni az időpontot a személyes felméréshez.
 Rugalmas megoldást keresnek.
 Fontos a személyes / fél- személyes kapcsolat.

Miért ez a legelőnyösebb megoldás?

Kényelemes és időhatékony

Az ügyfélnek nem kell utazási költségeket megtérítenie.
Az online felmérés lehetővé teszi a rugalmasabb időpontok kiválasztását, így könnyebben beilleszthető a mindennapi tevékenységek közé.
}

Gyors és hatékony kommunikáció

Az online videóhívás lehetővé teszi az ügyfél és a szakember közötti közvetlen kommunikációt. Azonnal megoszthatók a látottak, kérdések tehetők fel, és azonnali válaszokat kaphat az ügyfél a fűtőfólia telepítésével kapcsolatos kérdéseire.

Pontosabb felmérést biztosít

Az ügyfél által készített videó segítségével a szakember részletesen megismerheti az ingatlan adottságait és szükségleteit. Ez lehetővé teszi a pontosabb méretezést és a fűtőfólia optimális elhelyezésének tervezését, ami hozzájárul a hatékony és megbízható telepítéshez.

Rugalmasabb tervezés:

Az online helyszíni felmérés során az ügyfél és a szakember közösen megbeszélhetik a fűtőfólia telepítésének részleteit és igényeit. Ez lehetőséget ad az ügyfél számára, hogy kifejezze kívánalmait, és a szakember ajánlásait követve egyéni igényeinek megfelelő megoldást találjanak.

Az online helyszíni felmérés alapján összeállítjuk a fűtőfólia telepítésének tervét és ajánlatot készítünk. A részletes információkat és további teendőket ezt követően fogjuk megosztani Önnel.

Reméljük, hogy az online helyszíni felmérés lehetőséget nyújt arra, hogy alaposan megtervezzük a fűtőfólia telepítését és maximálisan elégedett legyen az eredménnyel.

Köszönjük az érdeklődését, és várjuk a videóhívást az ingatlan felmérésére.

Online helyszíni felmérés igényléséhez töltse ki az alábbi űrlapot!

Online helyszíni felmérés igénylése

Tudta, hogy kérhet személyes helyszíni felmérést is?

Igénye esetén kiszállunk a fűtendő ingatlanhoz, és személyes tanácsadás formájában választjuk ki az optimális fűtési megoldást.

Pin It on Pinterest