Előreszerelt infrafűtés csomagajánlatok

Előreszerelt fűtőfólia ajánlataink

Gyors és hatékony megoldást szeretne? Előreszerelt fűtési megoldásunk pont Önnek találtuk ki!

MI AZ ELŐRESZERELT INTELLIGENS FŰTŐFILM CSOMAG?

Az Intelligens Fűtőfilm előre szerelt csomagjait kifejezetten olyan helyiségek fűtésére terveztük meg, ahol a hagyományos fűtési módszerek nehézségekbe ütköznek. Az Intelligens Fűtőfilm csíkok előre szereltek és készen állnak azonnali használatra. Könnyen az általánosan használt melegburkolatok alá helyezhetők, így szinte láthatatlanok a helyiségben.

Ezeket a csomagokat kollégáink a felmért igényeket követően összeszerelik az adott helység paraméterei alapján. Minden csíkot bekábeleznek, leragasztanak bitumenes ragasztószalaggal, valamint méretre vágják a hőtükör-fóliát és a párazáró-fóliát.
Így mikor önhöz megérkezik a termék, már csak le kell teríteni, mert a szerelés előzetesen megtörtént.

Intelligens fűtőfilm előreszerelt csomag

Csomag tartalma:

 • Párazárófólia
 • Intelligens fűtőfólia, összeszerelve kábelekkel és leragsztva bitumenes ragasztószalaggal.
 • Speciális hőtükörfólia

MI PONTOSAN EZ, ÉS HOGYAN MŰKÖDIK?

Infrafűtés nappali

Csak egy nappali?...

Infrafűtés gyerekszoba

Csak egy gyerekszoba?...

Télikert Infrafűtés

esetleg a télikertbe szeretne csak fűtést?

Ha 1-2 helyiségről van szó, és szeretne gyorsan azonnali megoldást kapni, magának telepítené, a költségek megtakarítása érdekében, akkor az előszerelt csomagajánlatainkra van szüksége.

Ezt mindössze jelezni kell kollégáinknak a műszaki egyeztetés során, hogy mi lenne az ön elképzelése és ez alapján fogják elkészíteni az ajánlatot az ön számára.

Szükséges:

 • lemérni a szoba szélesség és hosszúság méreteit
 • kijelölni a termosztát pontos helyét
 • bejelölni a FIX BEÉPÍTETT bútorokat
Mutatunk egy példát:
Konyhapult fűtőfólia

MIÉRT VÁLASSZA A „SZERELD MAGAD” CSOMAGOT?

Gyorsan, könnyen telepíthető:

Mivel a fűtőfóliát már előre elkészítették és összeszerelték a szükséges kiegészítőkkel, a vásárlóknak nincs szükségük különösebb szakértelme vagy eszközökre a telepítéshez. Ennek köszönhetően az előre szerelt fűtőfólia csomagok ideálisak azok számára, akik szeretnének időt és pénzt megtakarítani a telepítési folyamat során.

Megbízható és biztonságos:

Az előre szerelt fűtőfólia csomagokat szakembereink szerelik össze, akik tapasztaltak és jártasak a fűtőfóliák telepítésében. Minőségi alkatrészeket alkalmaznak, amelyek garantálják a megbízható és hosszú élettartamot

Gazdaságos

Költséghatékonyabb, mint ha az ügyfél maga vásárolná meg a szükséges alkatrészt és eszközt. Az előre szerelt fűtőfólia csomagokat kedvező áron kínáljuk, és tartalmazzák az összes szükséges alkatrészt és eszközt a fűtőfólia telepítéséhez.
Garanciák
Gyártói garanciával rendelkeznek, amely megvédi a vásárlókat az esetleges gyártási hibák vagy problémák esetén. Az előre szerelt fűtőfólia csomagokat megbízható és elismert cégtől tudja beszerezni, amely hosszú évek óta foglalkozik fűtési rendszerekkel.
Egyszerűség
Ha kicsit is rendelkezik műszaki affinitással ön is be tudja kötni a rendszert a hálózatba, de ha van egy villanyszerelő, akkor a hálózatra kötés is pofonegyszerűvé válik, így a telepítési költség nullára redukálható. A villanyszerelő ellenőrizheti a meglévő villamos hálózatot, és biztosíthatja a megfelelő elektromos csatlakozást a fűtőfólia számára. Nem igényelnek speciális szerszámokat vagy speciális telepítési körülményeket.

MILYEN ESETBEN NEM AJÁNLJUK ELŐSZERELET CSOMAGJAINKAT?

Teljeskörű felújítás vagy építkezés során.

Abban az esetben amikor egy komplett ingatlanról van szó célszerűbb egy átfogó fűtéstervet készíteni és az alapján kivitelezni, mint helyiségről-helyiségre illetve ezekben az esetekben olyan egyedi kedvezményeket és árajánlatot tudunk felkínálni, melyek előszerelt csomagjainkra nem érvényesíthetőek.

Gyakran ismételt kérdések

Garanciát veszítek akkor, ha én telepítem házilag a rendszert?

 • A „szereld magad” csomagnál is élnek a termék garanciáink.
 • Nem befolyásolja sem a garancia időt, sem a garancia mértékét az, hogy ön telepítette le a fűtőfilmet otthonában.

Miért jó nekem, hogyha én csinálom ezt otthon magunknak?

 • Lényegében majdnem készen kínáljuk a fűtőfilmet, hiszen önnek már csak fektetni kell, rögzíteni és bekötni.
 • Megspórolja a telepítés díját, ugyanis nem kell munkatársaink számára megfizetni az erőforrást.
 • Még kevésbé kell alkalmazkodnia ahhoz, hogy mely napon és hány órakor legyen telepítve a rendszer, hiszen akár munka után délután, estefelé is telepítheti.
 • Ha bizonytalan magával szemben de van egy jó barátja, legyen az egy ügyes kezű ezermester vagy épp egy villanyszerelő segíteni tud a helyes, pontos kivitelezésben.
Alap termosztát

Plusz mellette szóló érv:

25 m2-től előreszerelt csomag ajánlat mellé Ajándék termosztátot adunk !

Pin It on Pinterest