Referenciáink

Infrafűtés: A modern fűtési technológia

Az otthoni fűtés hatékonysága és komfortja kulcsfontosságú szerepet játszik az életminőségünkben. Ahhoz, hogy a legjobb megoldást találjuk, gyakran a különböző fűtési lehetőségek között válogatunk. Az egyik ilyen lehetőség a fűtőfólia, amely a modern technológia előnyeit ötvözi a padlófűtés kényelmével. Azonban fontos megérteni, hogy nem minden fűtőfólia azonos. Ebben a cikkben felfedezzük az olcsó fűtőfólia és a 3. generációs Intelligens Fűtőfólia közötti különbségeket, hogy segítsünk a helyes döntés meghozatalában.
Az olcsó fűtőfólia gyakran vonzó lehet az alacsony ára miatt, azonban fontos figyelembe venni a lehetséges korlátait. Az ilyen típusú fűtőfólia általában régebbi technológiát és alacsonyabb minőségű anyagokat használ, ami már rövid távon problémákat okozhat. A gyengébb minőségű fűtőfólia hatékonysága és tartóssága is kétséges lehet, ami megnövelheti az energiafogyasztást.
Fűtőfilm vélemény
Intelligens fűtőfilm vélemény
Infrafűtés vélemény
Infrafűtés vélemény
Intelligens fűtőfilm vélemény

Fűtőfólia fogyasztás

Infrafűtés referencia acélszerkezetes ház

99 m2 acélváz szerkezetes ház

Szigetelés

Homlokzat: 15cm grafitos

Födém: 10 cm fújt poliuretán hab

Padló: 2x6cm lépésálló

Nyílászárók: 3 rétegű hőszigetelt

Éves fűtési költség: 210.000 Ft

Norbinak és családjának beton alá telepített hőtárolós padlófűtést építettünk ki, pici gyermek miatt magasabb hőfokon használják a fűtésrendszert. Átlag 22-23 fokot tartanak.
Kerámia kompozit infrafűtés referencia

95 m2 kerámia kompozit ház

Szigetelés

Homlokzat: 25 cm hungarocell

Födém: 35cm kőzetgyapot

Padló: 10cm lépésálló

Nyílászárók: 3 rétegű műanyag

Éves fűtési költség: 200.000 Ft

Imre és családja számára beton alá telepítettünk hőtárolós padlófűtést. Felesége asztmás így csak az infra megoldás jöhetett náluk szóba. Átlag 22 fokot tartanak. 10 kw napelemet telepítettek azóta nincs rezsiköltségük a villanyra.

Ingyenes műszaki megoldási javaslatot, illetve árajánlatot készítünk kérésére.

Ha szeretné felméretni ingatlanját szakértőnkkel, hogy a leginkább személyre szabott ajánlatot kaphassa, kérje személyes helyszíni, vagy online helyszíni felmérésünket!

Pin It on Pinterest