';

Ingyenes Árajánlat

Intelligens fűtőfilm árajánlat

Előzetes ajánlathoz a következők szükségesek:

HELYISÉGEK ADATAI

Ahhoz, hogy ajánlatunkat elkészíthessük, szükségünk van a fűtendő helyiség méreteire, melyeket az új helyiség gomb segítségével adhat meg a kívánt mennyiségben.

AJÁNLATKÉRŐ ADATAI

Az ajánlatkérő személyes adatai lehetővé teszik, hogy egy névre, illetve személyre szóló ajánlatot készítsünk Önnek.
A megadott elérhetőségein műszaki osztályos kollégánk a kérdéseivel eléri Önt és a kalkulációhoz szükséges további adatokat pontosítani tudja.

FŰTÉSRENDSZER TÍPUSA

A leggyakrabban önálló, másnéven fő fűtésként alkalmazzák fűtésrendszerünket, de kérheti kiegészítő fűtéséként is.
Meleg Otthon garanciánk biztosítékul szolgál Önnek arra, hogy –20 °C kinti hőmérséklet esetén, legalább +25 °C meleget teremthet otthonában.
Kiegészítő fűtésként felmelegíttetheti a padlót és az átmeneti időszakokban nagy segítségére lesz a komfortérzet növelése és a költséghatékonyság megteremtése miatt.

ÉPÜLET ENERGETIKAI BESOROLÁSA

A fűtésrendszer tervezése során figyelembe kell venni az ingatlan energetikai tulajdonságát, másnéven az épület hőveszteségi tényezőjét. Ez alapján kerül meghatározásra az adott helyiség fűtőfilmmel kapcsolatos fedési aránya, illetve a fűtőfilm teljesítménye. Ezek az adatok azért szükségesek, hogy meghatározható legyen az egy négyzetméterre jutó fajlagos energia szükséglet, amely ingatlanonként eltérő lehet. Mérnök kollégánk a rendelkezésre álló adatok alapján el tudja készíteni a megfelelő rendszer teljesítmény méretezését.

Segítség a választáshoz

Az alábbi besorolások a legtöbb esetben a következőket jelentik:

 • AA++ Minimális energiaigényű
 • AA+ Kiemelkedően nagy energiahatékonyságú
 • AA Közel nulla energiaigényre vonatkozó követelménynél jobb
 • BB Közel nulla energiaigényre vonatkozó követelményeknek megfelelő
 • CC Korszerű
 • DD Korszerűt megközelítő
 • EE Átlagosnál jobb
 • FF Átlagos
 • GG Átlagost megközelítő
 • HH Gyenge
 • II Rossz
 • JJ Kiemelkedően rossz
 • Sajnos nem tudom (írja le nekünk az épület tulajdonságait és mi eldöntjük)

KAPCSOLATBA LÉPHET VELÜNK TELEFONON IS!

Ha szakértő kollégánkkal szeretne konzultálni a fűtőfilm előnyeiről és a felhasználás lehetőségeiről, akkor felkereshet bennünket telefonon is a kapcsolat oldalon megtalálható elérhetőségünkön vagy használja a Messenger Chat funkciót, amit a képernyő/kijelző jobb alsó sarkán talál meg.

Kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot, és figyeljen a megadott kapcsolati adatok pontosságára, hogy elérhessük, illetve eljuttathassuk ajánlatunkat. Amennyiben rendelkezik alaprajzzal a fűtendő épülethez, kérjük töltse fel, mely nagyban segíti a pontos árajánlatkészítést.

MINIMUM KIVITELEZÉSI ALAPTERÜLET

Kérjük vegye figyelembe, kivitelezést csak abban az esetben áll módunkban elvállalni, ha a helyiségek összes alapterülete meghaladja a 10 m2-t.

Ajánlatkéréséhez feltölthet alaprajzokat

1

Fájlnév:

File size:

1

Fájlnév:

File size:

Írja ide esetleges kéréseit, vagy a helyiségekkel kapcsolatos megjegyzéseit.

Adjon hozzá új helyiséget, és adja meg annak méreteit. Kérjük, a tizedeseket ponttal (.) elválasztva írja! Annyi helyiséget vigyen fel, ahányban szeretné a fűtőfóliát alkalmazni.

1
1

Pin It on Pinterest