Intelligens fűtőfilm falfűtés

Infra falfűtés

Ha egy nagy szobát két külön álló szobává szeretnénk átalakítani, a köztes gipszkarton fal tökéletes helyet biztosít mindkettő szoba felfűtésére.

„Az esetek többségében könnyedén megvalósítható, azonban akkor javasoljuk, ha sem a padlófűtés, sem a mennyezetfűtés nem kivitelezhető.”

MILYEN ESETEKBEN VÁLASZTHATÓ A FALFŰTÉS?

Ilyen eset lehet, ha a meglévő padlóburkolatot (például járólapot) nem kívánjuk felszedni, mert még jó állapotú és az a padlóburkolat tönkremenetelét jelentené és a mennyezeti fűtés kialakítására sincs lehetőség.
Jobbra nyíl
TIPP: Ha egy nagy szobát két külön álló szobává szeretnénk átalakítani a köztes gipszkarton fal tökéletes helyet biztosít mindkettő szoba felfűtésére.
Falfűtés térelválasztó falban

Megvalósítása esetén viszont ügyelni kell rá, hogy a fűtéssel szerelt falat nem fedhetjük el szekrénysorral, mert az ronthatja a rendszer teljesítményét és nem célszerű polcokat sem felfúrni rá, mert nem tudhatjuk, hogy épp hol fúrjuk át a Fűtőfilmet.

FONTOS SZEMPONTOK A FALFŰTÉS KIALAKITÁSA SORÁN

Falfűtés Hőtérkép

Abban az esetben gondolkodjunk falfűtésen, ha van egy olyan egybefüggő és nagy falfelületünk, amit szabadon tudunk utána hagyni, és azon keresztül meg tud valósulni a helyiség optimális fűtése.

Fontos szem előtt tartani, hogy a fűtendő helyiség alapterületéhez igazodva kell meghatározni a fűtőfólia méretet annak érdekében, hogy a szükséges fajlagos energiabevitel, és így a kellemes hőérzet biztosítva legyen.

JAVASLAT: Ajánlatkérés esetén (ha falfűtést tervez megvalósítani) a fal hosszúság és magasság adatait szíveskedjék megadni a helyiségek méreteinél, és emellett a megjegyzés rovatban sorolja fel a fűtendő helyiségek alapterületének pontos adatait is.

Falfűtés rétegrend

Falfűtés rétegrend

  • Fal
  • Gipszkarton tartó szerkezet
  • Specifikus hőtükörfólia
  • Intelligens Fűtőfilm
  • Gipszkarton profil
  • Gipszkarton

Kérje ingyenes árajánlatunkat!

Szakértő kollégáink minden esetben figyelembe veszik a fenti szempontokat, és akkor ajánlják a falfűtés kialakítását, ha a szükséges fajlagos energiabevitel és ezzel együtt a kellemes hőérzet biztosítható.

További fűtési megoldásaink

Pin It on Pinterest