5 érv, ami az Intelligens Fűtőfilm mellett szól

2023. jan. 9.
Miért épp az intelligens fűtőfilm?

Infrafűtés, gázfűtés, hőszivattyú, fatüzelésű kályha vagy kandalló, geotermikus fűtés, pallet kazán, elektromos padlófűtés, klímás fűtés – számos rendelkezésre álló fűtési lehetőség van. Így nem is csoda, hogy amint egy lakás vagy családi ház megtervezésére, korszerűsítésére kerül a sor, a legtöbbek számára jókora fejtörést okoz az ideális fűtési rendszer kiválasztása.

Bár alternatívákból nincs hiány, igazán hatékony, mind a környezet, mind a pénztárca számára kedvező opciókból nem sok van. A fűtési megoldások jellemzően jókora összegeket emésztenek fel, miközben a környezetbe rengeteg káros anyagot bocsátanak ki.

Az infrafűtés, azon belül is az Intelligens Fűtőfilm azonban hatékony, egyszerű, egyben nagyszerű megoldásnak számít. Miért? Mi szól a fűtőfilm mellett? Öt pontban összeszedtük!

1. Szuper gazdaságos

Az Intelligens Fűtőfilm az áram közel 100%-át képes átalakítani infra (hő)sugárzássá. Ez annak köszönhető, hogy az infra (hő)energiának nincs szüksége semmire – még levegőre sem –, hogy terjedjen a térben. Figyelmen kívül hagy mindent, amivel szembe találkozik, a fény sebességével jut el egyik pontból a másikba. Így tudja a legkisebb energiaveszteség mellett, a legnagyobb hatékonysággal fűteni a kívánt helyiséget.

A fűtőfilm kivitelezési költsége is rendkívül kedvező az egyéb fűtésrendszerekhez képest, sőt napelemmel kombinálva akár a 0 forintos fűtésszámla is könnyen elérhető.

Szuper gazdaságos

2. Nincs túlmelegedés

Az Intelligens Fűtőfólia ma már olyan önszabályozó tulajdonságokkal rendelkezik, amely amellett, hogy korrigálja a padló hideg pontjait, megszünteti a magas hőmérsékletből eredő túlmelegedést is. Így az előző generációs fűtőfóliákkal ellentétben elképzelhetetlen a padló túlhevülése, esetleges kiégése. Felesleges tehát légrést beiktatni a bútorok és a padló közé, a hőmérsékletet a fűtőfilm önszabályozó tulajdonsága kontrollálja.

Nem elhanyagolható tény, hogy az Intelligens Fűtőfilmmel a fűtőfóliák korábbi típusaihoz képest közel 27 százalékos megtakarítás könyvelhető el. Az elektromos radiátorokhoz viszonyítva pedig az energiamegtakarítás akár 50 százalékos is lehet.

3. Gyorsan fűti fel a lakást

A rendszer bekapcsolása után másfél perccel már több mint 90 százalékos teljesítménnyel fűt. 15-20 perc elteltével pedig már az adott helyiségben kellemes meleg érezhető. A villámgyors felfűtési idő szintén annak tudható be, hogy a fény sebességével működik.

Gyorsan fűti fel a lakást

4. 10 év garancia

Az Intelligens Fűtőfóliára egy évtized garanciát vállalunk – ami legtöbb esetben cseregaranciát jelent –, ám rendeltetésszerű használat esetén élettartama a garanciális idő többszöröse lehet.

A 10 év garanciális idő minden általunk beépítésre kerülő fűtéselemre (fütőfilm, termosztát, villanyvezetékek, elektromos csatlakozók stb.) vonatkozik.

30 évet is meghaladó élettartama alatt nem igényel karbantartást. Nincsenek benne mozgó, kopó alkatrészek, így a meghibásodás lehetősége gyakorlatilag nulla.

5. Vékony kialakítás

Az Intelligens Fűtőfilm vastagsága 0,338 mm, így szinte bárhol elfér. Ennek köszönhetően telepítése gyors, nem jár különösebb bontási szükségletekkel, illetve utólag is egyszerűen beépíthető. Nincsenek radiátorok, nincsenek csövek és különböző otromba fűtőtestek. A fűtési rendszer nem foglal helyet, nem szorítja korlátok közé a helyiség berendezhetőségét, észrevétlenül és esztétikusan rejtőzik el az otthonokban, a padló alatt, esetleg a gipszkarton fal vagy az álmennyezet mögött.

Tudjon meg többet az Intelligens Fűtőfilmről, és kérje ingyenes árajánlatunkat, néhány egyszerű lépésben!

 

Pin It on Pinterest