Bővítse velünk tudatosan alternatív fűtési rendszerét!

2022. nov. 14.
Fűtési rendszer

Az Intelligens Fűtőfilmmel szemben a többség szkeptikus, mivel a technológia még nincs olyannyira széles körben elterjedve, mint az egyéb, hagyományosnak mondható fűtési rendszerek. A kétkedés abszolút érthető, hiszen ki bízna „látatlanban” egy ismeretlen szerkezetben. Épp ezért, sokan óvatosan indítanak, és csak a ház egy bizonyos részén alkalmazzák a fűtőfóliát, egyfajta tesztként. Ön is ezt az utat választotta?

Most, hogy már megismerte megoldásunkat, és megbizonyosodott annak hatékonyságáról, bővítse tovább alternatív fűtési rendszerét!

Hogyan építhető ki utólag a fűtőfilmes rendszer?

Tapasztalatunk szerint sokan azért nem vágnak bele az utólagos fűtéskorszerűsítésbe, mert attól tartanak, hogy az átalakítás, a fűtőfólia beépítése rengeteg kellemetlenséggel párosul. Ez azonban az infrafűtés kialakítására nem igaz!

Az Intelligens Fűtőfilm utólag is zökkenőmentesen kivitelezhető. Nincs szükség különösebb bontásra, nem fognak heteken keresztül vésni, fúrni és faragni, sőt még nagy porra és koszra sem kell számítani.

Fűtési rendszer

Csempére és járólapra is telepíthető!

A rendszer felépítésének köszönhetően minimális helyigénnyel rendelkezik, hiszen maga az Intelligens Fűtőfilm csupán 0.3 mm vékony. Közvetlenül a laminált padlólap alá való telepítéskor a teljes rendszer rétegrendje maximum 6 mm-t vesz fel, így utólagosan is könnyen telepíthető.

Az esetek nagy részében akár a meglévő járólapra vagy padlólapra is telepíthető rendszerünk. Itt azt kell szemügyre venni, hogy mennyire van már eleve magasan a padló, és ha ki van építve a fűtési rendszer, mennyire zavarja a küszöböket és az ajtók magasságát.

Így akár százezreket is megspórolhatunk, mert nem kell felverni a járólapot, vagy kényszeresen betonozni – mint amikor gázfűtést szerelnek be padlófűtésként.

Padlófűtés az emeleten? Statikailag elbírja a szerkezet?

Emeletes családi házaknál merül fel sokszor a kérdés, ha padlófűtést szeretnénk, hogy statikailag mennyire bírja el a szerkezet, ha rábetonozunk. Elvégre senki sem szeretné, ha beszakadna a házának a felső szintje. Ilyenkor nagyszerű megoldás közvetlenül laminált padlólap alá telepíteni a padlófűtést, mert így statikailag semmit sem befolyásol és mégis van egy kellemes padlófűtés. Utólagos ráépítésnél ezek az apró telepíthetőségi megoldások nagyban emelik a komfortélményt és helyet sem foglalnak.

Termosztátjaink letisztultak, szépek használatukkal kedvünkre állíthatjuk a hőfokot, helyiségenként.

Infra fűtési rendszer

A rendszer bővítése egyszerűen és gyorsan megy!

A szakembereink általában minimális bontással, egy munkanap alatt beszerelik és be is üzemelik a rendszert. Másnap pedig már be is lehet fejezni az olyan utómunkálatokat, mint például a laminált parketta lerakását.

Ráadásul az Intelligens Fűtőfilm helyiségenként is kivitelezhető. Nem kell tehát a teljes házat kipakolni ahhoz, hogy a fűtésrendszer kialakítása megtörténjen.
Amennyiben úgy kényelmesebb, lépésről lépésre, a kívánt tempóban valósulhat meg a teljes ház fűtéskorszerűsítése.

Legyen szó padló-, fal- vagy mennyezetfűtésről, mindhárom esetben hasonló egyszerűséggel oldhatja meg otthona korszerűsítését és teheti környezetét élhetőbbé!

Lépjen velünk kapcsolatba, és tegyük együtt energia-hatékonnyá és komfortossá a teljes házát!

 

Pin It on Pinterest