fbpx

Elektromos padlófűtés Miskolc

Végre Miskolcon is elérhető a legmodernebb, infra elektromos padlófűtés! Elektromos padlófűtést szeretne kialakítani Miskolcon? A jó hír, hogy akár új otthonba, akár felújításkor gazdaságosan kialakítható és olcsón üzemeltethető a legújabb infra padlófűtés technológia!

Elektromos padlófűtés Miskolc kalkulátor

Az alábbi linkre kattintva könnyen kiszámíthatja, hogy miskolci otthonában mennyiből hozható ki a modern, infra elektromos padlófűtés.

Elektromos padlófűtés Miskolc kalkulátor >>

Ha miskolci padlófűtés rendszerének kialakításával kapcsolatban kérdése van, hívjon minket bizalommal a +36 20 568 8799 telefonszámon.

Elektromos padlófűtés Miskolcon

Az elektromos padlófűtés Miskolcon is modern, megfizethető és olcsón üzemeltethető megoldás akár új otthonok, akár felújítás előtt álló házak vagy lakások számára. A közvélekedéssel ellentétben az infra elektromos padlófűtésnek több előnye van a hagyományos, vizes padlófűtéssel szemben, erről lásd részletes írásunkat a linkre kattintva.

Miskolci ügyfeleink részére elektromos padlófűtés telepítésekor háromféle garanciát vállalunk:

  • Alkatrész garancia. Az Intelligens Fűtőfilm Kft. Miskolcon is hivatalos magyarországi garanciát vállal minden általa beépítésre kerülő fűtéselemre (Fűtőfilm, termosztát, villanyvezetékek, elektromos csatlakozók stb.). A garanciális idő egységesen 10 év, amely a teljesítési igazolás aláírása után lép életbe és pontosan 10 évvel azt követően jár le.
  • Meleg Otthon garancia. Amennyiben önálló vagy más néven fő fűtésként rendeli meg fűtésrendszerét Miskolcon, akkor garantáljuk, hogy a fűtésrendszer teljesítményét úgy állítjuk be, hogy -20 °C külső hőmérséklet mellett is legalább 25 °C helyiségen belüli hőmérsékletre tudja felfűteni a levegőt. Kiegészítő fűtés esetén a 25 °C-os helyiségen belüli hőmérsékletet 0 °C-os kinti hőmérséklet mellett garantáljuk. Ha az ígéretek nem teljesülnek, saját költségen egészítjük ki a rendszert úgy, hogy a fenti állítások igazak legyenek.
  • Megelégedettségi garancia. Amennyiben elégedett fűtésrendszerünkkel, és ezt elmondja másoknak is, majd ennek köszönhetően ismerőse tőlünk vásárol, úgy cégünk Önnek 5% ajánlói jutalékot fizet a megvásárolt fűtésrendszer nettó anyagköltéségéből.

Hogyan működik az elektromos padlófűtés Miskolcon?

A munkáink 70%-a jellemzően padlófűtésként készül el. Ez bizonyult a legkedveltebb fűtésváltozatnak, és ehhez ragaszkodnak leginkább az ügyfeleink Miskolcon is. Amennyiben nem gátolja a padlófűtés telepítését körülmény (pl. meglévő, jó állapotú padlóburkolat, ami sérülés nélkül nem szedhető fel) az ön új vagy felújítandó miskolci otthonában, akkor jó érzéssel tudjuk ajánlani az elektromos padlófűtés megoldást.

Jóllehet, hogy a mennyezetfűtés némiképp hatékonyabb tud lenni, mint a padlófűtés, tekintve, hogy nem korlátozza a fűtésteljesíményt szekrénysor, ülőgarnitúra vagy franciaágy, az Intelligens Fűtőfilm önszabályzó technológiájának köszönhetően nem is akar olyan helyeken fűteni, ahol felesleges. Ennek okán a felfűtési időben mutatkozik meg a különbség leginkább, mintsem a gazdaságossági oldalán.

Igaz, hogy az infravörös (hő)sugárzásnak köszönhetően a mennyezetfűtés esetén is felmelegszik a padló (mint ahogy a nap is felmelegíti a járdát, aszfaltot stb.), viszont az infra elektromos padlófűtés esetén a padló hőmérséklete fokra pontosan beálltható. Így a padló nem csupán szobahőmérsékletű lesz, hanem olyan meleg, amit mi igazán szeretnénk. Gyermekek jelenléte mellett különösen komfortos és hasznos lehet ez a funkció.

Az Intelligens Fűtőfilm extra keskeny mivoltának köszönhetően (0,338 mm) elektromos padlófűtésként alkalmazva szinte bárhol elfér, és a hozzá alkalmazott rétegrendek vastagsága ellenére (min. 6 mm – max. 3 cm) is messze kedvezőbb, mint más, hagyományos padlófűtés-rendszerek (min. 10 cm) helyszükséglete.

Küldetésünk: Bevezetni egy modern fűtési kultúrát, hogy az emberek környezetbarát módon gazdaságosan fűthessenek.

Kérje ingyenes árajánlatunkat néhány egyszerű lépésben!

Pin It on Pinterest