Elektromos padlófűtés Szeged

Végre Szegeden is elérhető a legmodernebb, infra elektromos padlófűtés! Elektromos padlófűtést szeretne kialakítani Szegeden? A jó hír, hogy akár új otthonba, akár felújításkor gazdaságosan kialakítható és olcsón üzemeltethető a legújabb infra padlófűtés technológia!

Elektromos padlófűtés Szeged kalkulátor

Az alábbi linkre kattintva könnyen kiszámíthatja, hogy szegedi otthonában mennyiből hozható ki a modern, infra elektromos padlófűtés.

Elektromos padlófűtés Szeged kalkulátor >>

Ha szegedi padlófűtés rendszerének kialakításával kapcsolatban kérdése van, hívjon minket bizalommal a +36 20 568 8799 telefonszámon.

Elektromos padlófűtés Szegeden

Az elektromos padlófűtés Szegeden is modern, megfizethető és olcsón üzemeltethető megoldás akár új otthonok, akár felújítás előtt álló házak vagy lakások számára. A közvélekedéssel ellentétben az infra elektromos padlófűtésnek több előnye van a hagyományos, vizes padlófűtéssel szemben, erről lásd részletes írásunkat a linkre kattintva.

Szegedi ügyfeleink részére elektromos padlófűtés telepítésekor háromféle garanciát vállalunk:

  • Alkatrész garancia. Az Intelligens Fűtőfilm Kft. Szegeden is hivatalos magyarországi garanciát vállal minden általa beépítésre kerülő fűtéselemre (Fűtőfilm, termosztát, villanyvezetékek, elektromos csatlakozók stb.). A garanciális idő egységesen 10 év, amely a teljesítési igazolás aláírása után lép életbe és pontosan 10 évvel azt követően jár le.
  • Meleg Otthon garancia. Amennyiben önálló vagy más néven fő fűtésként rendeli meg fűtésrendszerét Szegeden, akkor garantáljuk, hogy a fűtésrendszer teljesítményét úgy állítjuk be, hogy -20 °C külső hőmérséklet mellett is legalább 25 °C helyiségen belüli hőmérsékletre tudja felfűteni a levegőt. Kiegészítő fűtés esetén a 25 °C-os helyiségen belüli hőmérsékletet 0 °C-os kinti hőmérséklet mellett garantáljuk. Ha az ígéretek nem teljesülnek, saját költségen egészítjük ki a rendszert úgy, hogy a fenti állítások igazak legyenek.
  • Megelégedettségi garancia. Amennyiben elégedett fűtésrendszerünkkel, és ezt elmondja másoknak is, majd ennek köszönhetően ismerőse tőlünk vásárol, úgy cégünk Önnek 5% ajánlói jutalékot fizet a megvásárolt fűtésrendszer nettó anyagköltéségéből.

Hogyan működik az elektromos padlófűtés Szegeden?

A munkáink 70%-a jellemzően padlófűtésként készül el. Ez bizonyult a legkedveltebb fűtésváltozatnak, és ehhez ragaszkodnak leginkább az ügyfeleink Szegeden is. Amennyiben nem gátolja a padlófűtés telepítését körülmény (pl. meglévő, jó állapotú padlóburkolat, ami sérülés nélkül nem szedhető fel) az ön új vagy felújítandó szegedi otthonában, akkor jó érzéssel tudjuk ajánlani az elektromos padlófűtés megoldást.

Jóllehet, hogy a mennyezetfűtés némiképp hatékonyabb tud lenni, mint a padlófűtés, tekintve, hogy nem korlátozza a fűtésteljesíményt szekrénysor, ülőgarnitúra vagy franciaágy, az Intelligens Fűtőfilm önszabályzó technológiájának köszönhetően nem is akar olyan helyeken fűteni, ahol felesleges. Ennek okán a felfűtési időben mutatkozik meg a különbség leginkább, mintsem a gazdaságossági oldalán.

Igaz, hogy az infravörös (hő)sugárzásnak köszönhetően a mennyezetfűtés esetén is felmelegszik a padló (mint ahogy a nap is felmelegíti a járdát, aszfaltot stb.), viszont az infra elektromos padlófűtés esetén a padló hőmérséklete fokra pontosan beálltható. Így a padló nem csupán szobahőmérsékletű lesz, hanem olyan meleg, amit mi igazán szeretnénk. Gyermekek jelenléte mellett különösen komfortos és hasznos lehet ez a funkció.

Az Intelligens Fűtőfilm extra keskeny mivoltának köszönhetően (0,338 mm) elektromos padlófűtésként alkalmazva szinte bárhol elfér, és a hozzá alkalmazott rétegrendek vastagsága ellenére (min. 6 mm – max. 3 cm) is messze kedvezőbb, mint más, hagyományos padlófűtés-rendszerek (min. 10 cm) helyszükséglete.

Pin It on Pinterest