Már csak néhány hete maradt! Felezze le fűtésrendszere felújításának költségét az otthonfelújítási támogatással!

2022. nov. 18.
Már csak néhány hét maradt otthonfelújítása támogatás

Minden jel arra utal, hogy december 31-ével megszűnik az otthonfelújítási támogatás!

Bár természetesen sokan látnák továbbra is szívesen a piacon az „ingyen milliókat” ígérő pályázatot, a kormány egyelőre nem nyilatkozott az esetleges hosszabbításról. Aki nem akar kockáztatni, annak érdemes mielőbb lépni, hiánypótlásra ugyanis még januárban is lesz lehetőség, újbóli igénylésre viszont már nem biztos. Ez a néhány hét még elegendő lehet akár egy teljesen új projekt megvalósítására is!

Fűtésrendszere felújításába még most sem késő belevágni!

Korszerű fűtési rendszerünk, az Intelligens Fűtőfilm telepítése még az év végi hajrában is gond nélkül lebonyolítható!

Rendszerünk telepítése ugyanis rendkívül gyors és egyszerű. Nincs szükség gépészet- és csővezetékek tervezésére, engedélyezésére és kiépítésére, a meglévő villamos hálózathoz egyszerűen csatlakoztatható. Telepítése nem jár különösebb bontási szükségletekkel, így akár utólag, a felújítást követően is beépíthető. Kollégáink egy munkanap alatt – a lakás méretétől függetlenül – ki is építik a rendszert.

De nálunk nemcsak a telepítés megy gyorsan, hanem a teljes egyeztetési, tervezési folyamat is. Az érdeklődőknek nincs más teendőjük, csak ki kell tölteniük űrlapunkat, amely után ingyenes árajánlatot adunk. Ha sikerül megegyeznünk, akár egy héten belül várható is a telepítő csapat.

Fűtésrendszer felújítás

Mekkora összeg „nyerhető” az otthonfelújítási támogatással?

A támogatás összege a számlával igazolt felújítási költségek 50%-a, de maximum 3 millió forint. Fontos: az anyagköltségre és a munkadíjra egyaránt maximum 1,5 millió forintot lehet elszámolni.

Kik jogosultak a támogatás igénybevételére?

Azok a legalább egy vérszerinti vagy örökbefogadott gyermeket nevelő házastársak, élettársak vagy egyedülálló szülők, akik a gyermeket várják vagy nevelik – a várandósság 12. hetétől a gyermek 25. életévének betöltéséig.

Ha a gyermek testi vagy szellemi fogyatékossága miatt munkaképességének 67 százalékát elvesztette, a 25. életév felett is igényelhető az összeg. A támogatás kiskorú rokon gyámsága esetén is elnyerhető.

Otthonfelújítási támogatás igénybevétele

Fontos, hogy a szülőknek az ingatlanban legalább egy éve bejelentett állandó lakcíme kell, hogy legyen – kivéve, ha azt egy éven belül vásárolták. Az ingatlanban továbbá legalább 50% tulajdonjoggal kell rendelkezniük.

Kritérium még, hogy a támogatás kérvényezői közül legalább egy főnek rendelkeznie kell minimum egy év folyamatos TB jogviszonnyal, melyben maximum 30 nap megszakítás lehet. És persze az igénylők közül egyik félnek sem lehet adó- vagy köztartozása.

Tudja meg, mindössze néhány kattintás után, hogy Ön jogosult-e az otthonfelújítási támogatás igénybevételére! Töltse ki űrlapunkat!

 

Pin It on Pinterest