Fűtőfólia buktatók

2021. ápr. 6.
fűtőfólia

Széles körben terjed a fűtőfilmek otthoni telepítése pénz spórolás céljából, de vajon tényleg spórólunk-e azon, ha nem egy tapasztalt céget választunk, hanem valakit aki megcsinálja olcsóbban, vagy Te magad összeeszkábálod.

Mi az amit a legtöbb esetben rosszul mérnek fel?

– a megfelelő teljesítmény kiválasztása
Fontos szerepet játszik a hosszútávú komfortos működésben, hogy a megfelelő teljesítményű fűtőfólia legyen kiválasztva. Az sem mindegy, hogy mire szeretnénk használni, és ezek azok a leggyakoribb dolgok amiket nem vesznek figyelembe, így alakulnak ki azok a negatív kritikák, hogy
– nem melegít fel rendesen
– hideg van
– csak temperáló fűtésnek jó

Pedig a valóságban elég egyszerű dolog történt, mégpedig, hogy helytelenül lett kiválasztva a teljesítmény.
Ha tovább megyünk ezen a vonalon, nem csak a hidegre érvényes az fenti állítás, ha túltervezzük a teljesítményt disz komfortossá válhat a fűtés.

– az előírásoknak megfelelő telepítés

Manapság, akár már egy vakbél műtétet is el lehetne végezni YouTube videók alapján, mégsem állunk neki. Ez azonban nem igaz a fűtőfilmek telepítésére, itt csak annyi a probléma, hogy 10 oktató videóból 9 rosszul oktat.
Ha már ez elején elrontjuk a megfelelő rétegrendet és kialakításokat, amik hosszútávon meghatározzák fűtésrendszerünk működését, hogyan várhatjuk el, hogy meleget termeljen nekünk gazdaságosan? Ezért alakulnak ki a következő negatív kritikák:
– drága a fenntartása
– lassan melegít
– állandóan mennie kell, hogy meleg legyen

Az igazság, hogy rossz rétegrend mellett hanyag telepítéssel nem várhatjuk el, hogy évtizedeken keresztül zavartalanul kiszolgáljon bennünket.

– mindig van aki olcsóbban megcsinálja

Ha építkezésben vagy, vagy voltál, biztosan találkoztál már nem megfelelően elkészített munkával, rosszabb esetben pedig azzal is, hogy utána már nem volt elérhető a szakember. Minden szakmának megvannak a buktatói, ugyan ez igaz a fűtőfilmes fűtésrendszerek kiépítésénél is. Ha már az elején elengedjük a gyeplőt, és megalkuszunk az olcsóbbal, számítanunk kell rá, hogy az nem feltétlen a javunkat fogja szolgálni. Ezért alakulnak ki az alábbi negatív kritikák:
– hamar tönkremegy
– nincs rá garancia
– tűzveszélyes

Minden szakmának megvannak a bennfentes információ amik a tapasztalataikon alapulnak, amit arra fordítanak, hogy jobb és jobb munkákat kivitelezzenek és fontos számukra az ügyfeleik hosszútávú elégedettsége, ugyanis távlatokban gondolkoznak.

A fűtőfólia minőségének növelésével egyenesen arányosan növekszik a elégedett ügyfelek száma.

– a fűtőfilm/fólia minősége

Ahogy nő a kereslet a fűtőfilmes megoldásokra, úgy nő egyetemesen a kínálat is. De vajon milyen fűtőfilmet válassz? Itt nem csak teljesítménybeli különbségek vannak, hanem minőségbeli különbségek is. Ha nem a megfelelő tulajdonságokkal rendelkező fűtőfilmet választod ki, találkozhatsz ilyen jellegű problémákkal:
– túlmelegedés
– nem tehetsz rá bútort, csak abban az esetben, ha 3cm-es lába van
– kiégnek

Megnyugtatlak, nem minden fűtőfilm ilyen kétes tulajdonságú, ugyanis vannak prémium kategóriás rendszerek is, amik önszabályozó tulajdonsággal rendelkeznek, így a túlmelegedés esélye 0, és attól sem kell félni, hogy kárt okoz ingatlanunkban.
A megfelelő minőségű fűtőfilmek mellett, nyugodtak lehetünk és biztonságban tudhatjuk tulajdonainkat és legfőképp családunkat is.

Továbbá ezek között a minőségbeli különbségek között sincsenek anyagilag túlzó eltérések, így attól sem kell félnünk, hogy sokszorosába kerülnek a prémium rendszerek.

Mivel kapcsolatban légy körültekintő, ha fűtőfilmet keresel?

FűtőfilmA fűtőfilm vagy fűtőfólia szinte bárhol elérhető már, megrendelhetjük interneten különböző értékesítő oldalakról, viszont ha jót akarsz magadnak…ezeket a szabályokat tartsd be, ha gazdaságos fűtést szeretnél.

1 Szabály!
– ne rendelj olyan oldalról, ahol a plüss kiskutyától a kertészeti cikkeken át az edénykészletig minden megrendelhető.

Oka: Ezeknek az értékesítő oldalaknak a profit a legfontosabb, mindent eladnak amiben profitot látnak, és őket nem érdekli, hogy nálad jól fog-e működni vagy sem.

2 Szabály!
– ne olyan cégnél vásárolj, ahol a mai napig létező összes fűtési rendszer elérhető.

Oka: Aki mindenhez ért, semminek sem a specialistája, és ha épp a fűtőfilmet nem tudja eladni neked, akkor elad valami mást. A célja, hogy valamit vegyél…. Tök mindegy, hogy mit…de vedd meg.

3 Szabály!
-nem biztos, hogy a legolcsóbb fűtőfilm fogja kielégíteni az igényeid.

Oka: túl sok kétes eredetű nem megfelelő tanúsítványokkal rendelkező fűtőfilm érhető már el Magyarországon, jobb ezeket elkerülni.

Infrafűtés4 Szabály!
– ha valaki azt mondja Neked, hogy minden fűtőfilm/fólia egyforma kerüld el, és a céget is.

Oka: ez hazugság, és nagyon nem mindegy, hogy milyen fűtőfilmet vásárolsz, mert nem mind biztonságos.

5 Szabály!
– ne vegyél komolyan egyetlen olyan céget se, akik komolyabb idő ráfordítás hiányában eléd dugnak egy árajánlatot, hogy akkor tessék itt van.

Oka: egy fűtésrendszer megtervezése fűtőfilmmel könyebb, de nem hanyag munka, igenis szánd rá azt az 1 órát az életedből amég ezzel foglalkozol, hogy utána ne kelljen havonta valami miatt majd rendszeresen ezzel foglalkoznod.

Jó tanács!

A legcélravezetőbb egy olyan céggel kapcsolatba kerülni, akik kifejezetten fűtőfilm rendszerekkel foglalkoznak, így fognak tudni neked teljeskörűen tájékoztatást adni. Azt is el fogják mondani, ha az elképzelésed a rétegrendek miatt nem kivitelezhető, vagy más megoldást javasolnak.
A garanciavállalásuk, hosszú éveken át biztonságban fog Téged tartani.

Egy jól megtervezett rendszer, évtizedeken keresztül fogja kiszolgálni felhasználóját, problémamentesen.

Fűtőfólia lerakva+ 1 tipp!
Sok cég vezeti már különböző média felületeken a tevékenységeit, érdemes követni őket és figyelemmel kísérni növekedésük, ugyanis ők azok a cégek akik számára elengedhetetlen az elégedett ügyfél ahhoz, hogy a cég tovább tudjon növekedni. Hosszú távon terveznek, és biztos lábakon áll a cég.

Ehhez, hogy egy példát mutassunk katt ide -> Fűtőfólia Magyarország kft.

Te melyiket választanád otthonod megalapozásakor, megalkudsz a kevesebbel, vagy Te is távlatokban gondolkozol?

 

 

 

Pin It on Pinterest