Infrafűtés-akinek nincs fikázza, akinek van imádja

2021. febr. 22.
fűtőfólia

Az interneten mindenféle dolgot olvasni a fűtőfóliáról, több rosszat mint jót, pedig az Intelligens fűtőfilm egyáltalán nem ördögtől való.

Mielőtt belemennénk a téma sűrűjébe, szögezzünk le pár fontos tudnivalót.

  • A cikk a Fűtőfólia Magyarország tulajdona
  • Cikkünk az INTELLIGENS FŰTŐFILM-ről szól, és nem a piacon fellelhető olcsó alkategóriáiról.
  • A cég tartózkodik minden más fűtési megoldás negatív véleményezésétől.
  • Amit ebben a cikkben olvasni fogsz az nem Marketing szöveg.
  • Üzletpolitikánk, hogy kiemeljük a termékünk tulajdonságait, mellyel igaz adatot juttatunk el minden olvasónk számára.

Most, hogy mindenki számára világossá vált, hogy nem élünk a kritizálás szólásszabadságával, koncentráljunk az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő Intelligens Fűtőfilm-re.

Infrafűtés tapasztalat

Vásárlói tapasztalat – klikk a nagyításhoz

Miért szereti akinek van?

Azért, mert kedvező árú, ha komfortos fűtést szeretnél, az Intelligens Fűtőfilm sokkal kedvezőbben kivitelezhető, mint más fűtési megoldás. Hasonlóképp a vizes padlófűtéshez, itt is egyenletes melegre lehet számítani, viszont nagyobb lefedettséggel. A fűtőfilm átlagosan 60-70%ban fedi le a padlót, ez 30%-al több, mint a vizes padlófűtésé így nagyobb komfort érzetet biztosít és a padlón is kevesebb a hideg “folt”. Ennél már csak a mennyezetfűtés hatékonyabb, ahol az álmennyezeten kívül nem “állja” útját semmi az infravörös sugaraknak. (pl egy kisebb hálószobában ahol nagy helyet foglal az ágy, sokkal hatékonyabb lehet a mennyezetfűtés).

De mi vár ránk az áron és a komfortérzeten túl?

Az esetek túlnyomó részében az ár dönt, de vannak még apró pozitívumok amik fokozzák a felhasználói élményt. Ilyen pl: a fűtéskörök külön termosztáttal való irányítása. Itt Te magad döntheted el hány fok legyen a nappaliban, és ha aludni hidegebb szobában szeretsz akkor szabadon kontrollálhatod a hőmérsékletét, vagy ilyen helyiség a fürdőszoba ahol pár fokkal melegebb az igényünk.

Új építésű ingatlanoknál inkább a modernizáció dönt, nincsenek ormótlan fűtőtestek amik elvesznek a térből, az Intelligens Fűtőfilm láthatatlanul a padlóban, falban vagy mennyezeten fejti ki hatását teljesen hangtalanul. Vékony mivolta miatt bárhol elfér, szükségtelenné válik a gépház kialakítása is.

Hasonlóképp mobilház, konténerház, készház és könnyűszerkezetes ház esetében, a Fűtőfilm egyszerű kezelhetősége és praktikussága könnyen győzi meg felhasználóit, arról nem is beszélve, hogy a napelemek iránti megnövekedett igény továbbra is a Fűtőfólia malmára hajtja a vizet.

Minimalizált veszteség, maximális takarékosság.

A tévhiedelemmel ellentétben az Intelligens Fűtőfilm a villamos energia közel 100%-át átalakítja infra (hő)energiává, ezzel minimalizálja az energia veszteséget és maximalizálja a takarékosságot.
Ebben a pontban azt is megemlítjük, hogy a Fűtőfólia úgymond közvetítő közeg nélkül fűt, így ezzel is energiát és pénzt spórol meg felhasználójának. ( pl: nincs radiátor, ahol előbb magának a víznek, majd a radiátornak a felmelegedése időt és energiát venne el, ezzel egyébként elkerüljük azt is, hogy egy pontból erős meleg áramoljon, a szoba másik végében meg hideg legyen)Az eredmény tehát egy gazdaságos és komfortos meleg otthon.

Utólag is lehet padlófűtésünk.

Nincs is rosszabb annál, amikor megszokjuk talpunk alatt a langyos járólapot és egy bővítés vagy egy átépítés során esetleg erről le kellene mondani, vagy még ki sincs építve de ezt a megoldást szeretnéd választani. Nagy macerával járhat kiépíteni vagy tovább bővíteni a vizes padlófűtést, és ilyenkor jó alternatíva az Intelligens Fűtőfilm rendszer. Nagyszerűen együtt dolgozik a betonnal, de ha nem fér el több centi akkor laminált vagy vinyl padlóburkolattal összesen csak 5mm-el (ez nem elírás 5 milliméterrel) emeli csak meg a padlószint magasságát és még rombolni bontani sem kell hozzá.

Mennyezetfűtéssel az igazi luxus-ért.

Infrafűtés vásárlói vélemények

Vásárlói tapasztalat – klikk a nagyításhoz

Ha én választanék most, az biztos, hogy az infra mennyezetfűtés mellett döntenék….ez ugyanis számomra a fűtésrendszerek evolúciójának csúcsa. Mennyezetfűtés esetében, a padlóburkolat is felmelegszik, ráadásul 25-30%-al hatékonyabb, és még a kanapé is meleg lesz…..ha valakinek van bőr kanapéja Ő tudja milyen amikor az hideg… 😀 hát itt ezt elfelejtheted…ugyanis az infra-mennyezetfűtés kellemes melegre fűti fel még a kanapét is.
Működése teljesen hangtalan és láthatalan, szóval ha nem tervezel az álmennyezetbe furkálni ez a legjobb döntés.

Reméljük Önnek is elnyerte tetszését ez a rendszer, további kérdései esetén kérjük vegye fel a kapcsolatot cégünkkel, munkatársaink készséggel fognak segíteni Önnek is.

Pin It on Pinterest