Nem is gondolná, az Intelligens Fűtőfilmnek milyen élettani hatásai vannak

2023. febr. 1.
Intelligens Fűtőfilmnek milyen élettani hatásai vannak

Az Intelligens Fűtőfilm működése során kibocsátott infravörös hullámok és anionok, nemcsak felmelegítik otthonát, hanem még egészségi állapotára is hatást gyakorolnak. De pontosan milyen élettani hatásai lehetnek a fűtésrendszernek? Csak olvasson tovább, és megtudja!

Leszámol a kellemetlen szagokkal!

Az anionok (negatív töltésű ionok) képesek lekötni a kellemetlen szagokat, amelyeket pozitív töltésű ionok okoznak. Ennek köszönhetően az Intelligens Fűtőfilm tisztább, frissebb levegőt biztosít otthonában, így javítva komfortérzetét. 

Az Intelligens Fűtőfilm ezen tulajdonsága kifejezetten nagy előny azok számára, akik kisállattal rendelkeznek, illetve ahol a család egyik tagja a lakásban dohányzik. Az anionok semlegesítik a pozitív ionokat, így elnyomják a kellemetlen szagokat.

Nem is gondolná, az Intelligens Fűtőfilmnek milyen élettani hatásai vannak

Csökkenti a szállópor okozta légúti irritációt!

Az infrafűtés rendkívül előnyös a légúti problémákra hajlamos személyek számára is, mivel nem lebegteti a port, így nem idézi elő a szállópor okozta irritációt. A hagyományos (vizes) padlófűtésnél a meleg levegő folyamatosan lebegteti a port, amit alvás közben lélegzünk be. Ez hosszú távon akár komolyabb légúti problémákhoz is vezethet. 

Az infrafűtés a helyiség minden pontját azonos hőmérsékletre melegíti fel, így a levegő mozgása is minimális, tehát a szállópor lebegtetés sem jelentkezik.

Megakadályozza a penészgombák terjedését!

Az infrafűtés nemcsak a levegő minőségét javítja, hanem a falakat is felmelegíti, eltűntetve a vizesedés és a páralecsapódás által megtelepedett baktériumokat és penészgombákat. Emellett a levegő optimális nedvességtartalmát is megőrzi, így nem szükséges párásítani azt. Az infravörös sugarak ugyanis közvetítő közeg nélkül jutnak el egyik pontból a másikba, ami azt jelenti, hogy a levegőhöz nem érnek hozzá és nem lépnek vele közvetlenül kapcsolatba, így ki sem szárítják azt.

Pin It on Pinterest