Ön sem tudja, mi az a falfűtés? Ismerje meg!

2023. febr. 15.
Sosem hallottam még a falfűtésről

„Sosem hallottam még a falfűtésről” – Ön is így van ezzel? Ismerje meg! 

A falfűtés hallatán sokan meglepődnek, hiszen széles körben nem olyannyira ismert, mint például a padlófűtés. Érdemes tájékozódni, megismerni ezt a fűtési lehetőséget is, hogy amikor sor kerül rá, a lehető legjobb, az igényekhez és a lakás adottságaihoz leginkább illeszkedő rendszerre essen a választás.

Milyen esetekben ajánljuk a falfűtést?

A falfűtés kifejezetten jó választás, amennyiben egy gipszkarton fallal választunk szét egy nagy szobát, hiszen így egycsapásra meg lehet oldani két helyiség fűtését. 

Fontos kiemelni, hogy a falfűtés kialakítása bár az esetek többségében könnyen megvalósítható, csakis akkor javasoljuk, ha sem a padlófűtés, sem a mennyezetfűtés nem kivitelezhető. Ilyen eset lehet, ha a meglévő padlóburkolatot nem kívánjuk felszedni, mert az a padlóburkolat tönkretételét jelentené. Egyes esetekben a mennyezeti fűtés kialakítására sincs lehetőség, meglévő álmennyezet miatt vagy az álmennyezet kialakításának lehetetlensége miatt. Ezekben az esetekben szokott előkerülni a falfűtés, mint opció.

Sosem hallottam még a falfűtésről

Hogyan bánjunk” a fűtött fallal?

Megvalósítása esetén ügyelni kell rá, hogy a fűtött falat nem fedhetjük el szekrénysorral, mert az ronthatja a rendszer teljesítményét és nem célszerű polcokat sem felfúrni rá, ugyanis nem tudhatjuk, hogy épp hol fúrjuk át az Intelligens Fűtőfilmet.

Mindezen okok miatt, csak abban az esetben gondolkodjunk a falfűtésen, ha van egy olyan egybefüggő és nagy falfelület, amit szabadon lehet hagyni és azon keresztül meg tud valósulni a helyiség optimális fűtése.

Falfűtés kialakításán gondolkodik? 

Ajánlatkérés esetén a fal hosszúságának és magasságának adatait szíveskedjen megadni, a megjegyzés rovatban pedig sorolja fel a fűtendő helyiségek alapterületének pontos adatait is.

Kérje ingyenes árajánlatunkat ITT!>>>

Pin It on Pinterest