Óriási év végi akció a Fűtőfóliánál!

2022. dec. 27.
készletkisöprés

Ez az akciónk már véget ért, ajánljuk az új, 2023-as év legújabb lehetőségét. Most a készlet erejéig PRÉMIUM termosztátot adunk minden fűtésrendszer mellé. Bővebb információ: Új év, újabb kihagyhatatlan ajánlat.

 

Mindenhol csak arról hallani, arról olvasni, hogy 2023 újabb, akár a korábbiaknál is durvább drágulási hullámot hozhat. Ügyfeleink azonban nem kell, hogy aggódjanak! Rendhagyó készletkisöprésünk keretében, most akciósan juthatnak hozzá új fűtésrendszerünkhöz, így pedig százezreket takaríthatnak meg!

Év végére visszatekertük az árakat! Az egyedülálló készletkisöprés keretében most Ön is rendkívül kedvezően, még a 2023-as áremelések előtt vásárolhatja meg korszerű Intelligens Fűtőfilm rendszerét!

Csak jövőre lesz aktuális a fűtési rendszer beépítése vagy cseréje? Esetleg jelenleg gondot okozna a teljes összeg kiegyenlítése?

Semmi gond! Telepíttesse új fűtésrendszerét később, még idei áron! Amennyiben 2022-ben lefoglalja az akciós fűtőfilmet, mi kivitelezzük azt, amikor Önnek időszerűvé válik. Tartjuk a vállalt árakat akár két éven keresztül is! Garantáljuk, hogy 2024 végén is a szerződésben rögzített egységáron juthat hozzá új fűtésrendszeréhez.

Az együttműködés elindításához csupán egy jelképes előleg befizetése szükséges. A fennmaradó összeget csak a telepítés során kell kiegyenlíteni.

Fűtőfólia akció

Miért pont az Intelligens Fűtőfilm mellett tegye le a voksát?

Az Intelligens Fűtőfilm mellett szól, hogy szuper gazdaságos, gyorsan fűti fel a lakást és egyszerűen, akár utólag is rombolásmentesen telepíthető.

A rendszer az áram közel 100%-át alakítja át infra (hő)sugárzássá. Telepítése nagyon kedvező más fűtésrendszerekhez képest, sőt napelemekkel kombinálva akár nulla forintos számlája is lehet.

Hosszú, három évtizedet is meghaladó élettartama alatt nem igényel karbantartást, hiszen nincsenek benne mozgó, kopó alkatrészek. A meghibásodás esélye gyakorlatilag nulla.

Rendszerünkre tíz év garanciát vállalunk, amely a legtöbb esetben cseregaranciát jelent. Ráadásul meleg otthon garanciát is biztosítunk, amely azt ígéri, hogy ha kint -20 Celsius-fok van, akkor is kellemes 25 Celsius-fok lehet az otthonában!

A készletkisöprés kizárólag az év végéig tart! Vegye fel velünk a kapcsolatot, és takarítson meg magának százezreket!

Ingyenes árajánlatunkat ITT kérheti!

 

Pin It on Pinterest