Új év, újabb kihagyhatatlan akció a Fűtőfóliánál!

2023. jan. 3.
Prémium termosztát ajándékba

Hogy a 2023-as év valóban mindenkinek jól induljon, ügyfeleinket egy rendkívüli ajándékkal szeretnénk meglepni. Most minden fűtésrendszer mellé okos prémium termosztátot adunk!

Az intelligens fűtésrendszerhez okos termosztát passzol! Borsos ára miatt sokan mégis a hagyományos, feladatát hibátlanul ellátó, de jóval szerényebb tudással bíró hőszabályzót vásárolják meg. Formabontó ajánlatunknak köszönhetően azonban most minden ügyfelünk számára prémium termosztátot biztosítunk, teljesen ingyen. És nem csak egyet! Minden intelligens fűtőfilmmel felszerelt helyiséghez, fűtési körhöz ajándékba adjuk a termosztátot.

Csak jövőre lesz aktuális a fűtési rendszer beépítése vagy cseréje? Esetleg jelenleg gondot okozna a teljes összeg kiegyenlítése?

Semmi gond! Amennyiben a szerződéskötés az akció ideje alatt megtörténik, későbbi telepítés esetén is biztosítjuk az ingyenes termosztátot. Félretesszük az hőszabályozókat és akár két évvel később is ajándékként adjuk azokat!

Az együttműködés elindításához csupán egy jelképes előleg befizetése szükséges. A fennmaradó anyagköltséget csak a telepítés előtt kell kiegyenlíteni. A kivitelezési és a kiszállítási díj a munka elvégzése után válik aktuálissá.

Mitől okos a termosztát?

Mitől olyan „okos” a prémium termosztát?

Prémium termosztájaink jóval több beállítási lehetőséggel rendelkeznek, mint hagyományos társaik. Ráadásul wifi kapcsolattal is rendelkeznek, tehát akár távolról is irányíthatja otthona fűtésrendszerét. A szobák külön is szabályozhatók, hogy a család minden tagja számára ideális hőfok legyen beállítható. Dupla szenzoros megoldásának köszönhetően nemcsak a levegő hőmérséklete, de a padló melege is igény szerint állítható.

Az okos termosztát kezelése rendkívül egyszerű. A telefonos applikáció segítségével bárhol és bármikor állíthatja otthona hőmérsékletét, így kellemes, meleg otthon várja, akár egy utazással töltött hosszú hétvége után is. A termék probléma nélkül csatlakoztatható a Google Home-hoz, az Amazon Alexájához vagy bármely egyéb virtuális asszisztens technológiához.

Termosztát nem csak okos, hanem szép is

Nem csak „okos”, „szép” is!

A prémium termosztát letisztult dizájnnal rendelkezik, így jelenléte egyáltalán nem zavaró. Falba süllyeszthető, vékony kialakításának köszönhetően észrevétlenül, esztétikusan olvad bele a helyiségek falába, így minimális helyet foglal el.

Az akció kizárólag a készlet erejéig tart! Vegye fel velünk a kapcsolatot, és spórolja meg a költséges prémium termosztátok árát.

Ingyenes árajánlatunkat ITT kérheti!

 

Pin It on Pinterest